Викуп авто Львів після ДТП. З кожним днем на дорогах Львову, та й України в цілому, зростає кількість автівок. Звісно, це також збільшує і кількість дорожньо-транспортних пригод. Бо як відомо, незадовільний стан доріг, дощова погода (а дощі у Львові йдуть частіше ніж в центральній та східній частині України), любов українців до спиртних напоїв та інші умови невпинно приводять водіїв до гибелі, а автомобілі до авторозборки або металобази.

Які автомобілі купує викуп авто після ДТП у Львові?

Скупка авто після ДТП у Львові готові викупити такі машини:

  • З одного боку, будь-якого року випуску та всіх можливих марок: Лексус, Чері, Део, Мітсубісі, Мерседес, Кіа, Смарт, ЗАЗ, Ауді, Пежо, Фольксваген, Тойота, Джилі, БМВ, Лада, Хюндай, Фіат, Рено, Вольво, Форд, Шевроле, Нісан, Хонда та інші.
  • З іншого боку, в будь-якому стані: після аварії, битий, після пожежі, втоплений, з поломками, проблемний, нерозмитнений, з-під таксі, після ДТП, згорівший, з неробочим двигуном і т.д.

Як дізнатися ціну авто після ДТП у Львові?

Швидко дізнатися вартість машини після ДТП у місті Львів можна залишивши заявку на сайті. Для цього необхідно заповнити коротку інформацію про свій транспортний засіб, додати фото та не забутися вказати номер телефону. Адже після того, як Ви залишите заявку, з Вами зв’яжеться наш експерт і назве ціну. Така послуга в нас діє безкоштовно. Крім того, Ви можете отримати консультацію по продажу авто після аварії.

Що впливає на ціну при викупі авто після ДТП?

Звісно, кожна автівка має свою ціну в залежності від її марки, моделі, року виготовлення, стану запчастин та кузова. А також звертається увага на те, як багато автомобілів мають взаємозамінні деталі з Вашою автівкою. До уваги береться і загальна популярність даної моделі серед автолюбителів.

Як продати автомобіль у Львові через викуп авто після ДТП?

Терміново продати машину після ДТП у місті Львів можна за телефоном: (067) 407-03-60, (098) 152-97-43 та (044) 46-666-54. В додаток, Ви маєте можливість залишити заявку на викуп на сайті або ж написати нам на Вайбер. Наші спеціалісти готові виїхати в будь-який день тижня, оглянути бите авто та викупити його дорого.

Де можна продати битий автомобіль у місті Львів?

Скуп авто після ДТП працює по всьому Львову, а саме по районам:

  • Залізничний: Левандівка, Рясне, Богданівка, Скнилівок, Сигнівка, Білогорща
  • Шевченківський: Збоїща, Клепарів, Гаврилівка, Рясне, Замарстинів, Голоско, Підзамче
  • Сихівський: Сихів, Боднарівка, Персенківка, Пирогівка, Козельники, Снопків, Пасіки, Новий Львів
  • Личаківський: Личаків, Лисиничі, Кайзервальд, Цетнерівка, Майорівка, Великі Кривчиці, Снопків, Знесіння, Погулянка, Ялівець
  • Галицький: Снопків, Софіївка, Середмістя, Цитадель
  • Франківський: Кастелівка, Кульпарків, Богданівка, Вулька.

 

Средняя оценка 3.5 / 5. Количество оценок: 4

Call Now ButtonЗателефонувати зараз