Продати вживаний автомобіль

  1. Головна
  2. /
  3. Послуги
  4. /
  5. Продати вживаний автомобіль

Продати вживаний автомобільПродати вживаний автомобіль. У будь-якої звичайної людини не так вже й часто виникає необхідність що-небудь продати. Найменш часто, звичайно ж, це стосується автомобілів. Середньостатистичні автовласники в Україні змінюють транспортний засіб приблизно два-три рази за життя. І якщо Ви все ж зіткнулися з необхідністю продажу авто, то пам’ятайте, що це непростий процес, який вимагає часу, а іноді і грошових витрат на платні оголошення.

Автовикуп старих авто

Продати старий автомобіль стало набагато легше після того, як з’явилася послуга Автовикуп. Викуп авто дозволяє дуже швидко (від півгодини до двох годин) продати будь-яку машину і тут же отримати за неї до 95% ринкової вартості.

З одного боку, продаючи машину самостійно при успішному продажу Ви можете виручити будь-яку бажану суму грошей. З іншого боку, продаючи нам Ви позбавляєте себе від потреби шукати покупця, заповнювати оголошення, їздити на зустрічі, торгуватися і т.д. Адже автовикуп без зайвих питань викуповує вживаних автомобіль.

Які вживані машини ми викуповуємо?

Продати вживаний автомобіль можна не тільки будь-якої моделі, а й різних років випуску. Нам також не має значення, в якому кузові Ваше авто або яка в нього комплектація. Автовикуп купує всі б/у автомобілі, будь-якої марки: Honda, Fiat, Audi, Jeep, Renault, Volkswagen, Iveco, Kia, Daewoo, Toyota, Mitsubishi, Ravon, Lexus, Land Rover, Skoda, Volvo, Acura, BMW, Citroen, Geely, Ford та інші.

Продати нам старе авто можна в будь-якому стані: кредитне, нерозмитнене, з пробігом, аварійне, з-під таксі, зі зламаним двигуном, з битими фарами, проблемне, авто потопельник, на єврономерах, в ідеальному стані, з поломками, після пожежі, що не на ходу, після ремонту, пофарбоване, іржаве і т.д.

Автовикуп після ДТП

Крім того, в Автовикуп можна продати старе бите авто. Ми скуповуємо аварійні машини швидко і справедливо їх оцінюємо. Ви отримаєте за транспортний засіб після ДТП гідну плату. Що ще краще, продати старий автомобіль після ДТП можна менше ніж за дві години. Наша фахівці навіть можуть виїхати до Вас на місце аварії і викупити авто прямо там.

Як продати нам старий автомобіль?

Залишайте заявку на сайті, прикріпивши фотографії авто і з Вами одразу зв’яжеться один з наших експертів. Ми назвемо Вам актуальну ціну на машину і домовимося про зустріч. Також Ви можете самі зв’язатися з нами за телефоном: (067) 407-03-60 або (098) 152-97-43 або ж (044) 46-666-54.

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Call Now ButtonЗателефонувати зараз