Автомобільна шина відноситься до важливих конструктивних елементів. Це не просто оболонка, яка встановлюється на обід диска колеса. Саме за допомогою шини встановлюється контакт автомобіля з дорожнім покриттям. При цьому покришки відповідають не тільки за зчеплення, але і має ряд інших функцій, які суттєво впливають на комфорт їзди за кермом.

На що впливає якість шин

Досвідчені водії завжди зможуть відчути різницю при русі в автомобілі з більш якісними шинами. Світові лідери з виробництва покришок уделают особливу увагу вдосконаленню технології і тестування своєї продукції, що гарантує бездоганну якість. Так, наприклад, шини yokohama від надійного японського виробника з віковою історією перевірені не тільки на міських дорогах, а й в умовах проведення професійних гоночних заїздів.

Покришки виконують ряд важливих функцій:

  • поглинають незначні коливання, пом’якшують удари і поштовхи, які передаються на підвіску;
  • передають на дорогу гальмівні і тягові сили;
  • відповідають за якість зчеплення з дорогою, забезпечують безпеку;
  • покращують рівень керованості, маневреності;
  • компенсують похибки траєкторії коліс;
  • підвищують прохідність автомобіля;
  • забезпечують заявлену виробником вантажопідйомність;
  • знижують рівень шуму, а також витрата палива.

В цілому можна сказати, що від шин в значній мірі залежить комфорт на дорозі, можливості проходження складних трас. Не варто забувати про економічну вигоду. Будь-яка якісна річ служить в рази довше ніж, менш якісний, але при цьому дешевий аналог. Тому купуючи покришки від провідних виробників, ви не переплачуєте за рахунок того, що міняєте відпрацьовані шини набагато рідше.

Які шини вибрати

При виборі покришок насамперед варто орієнтуватися на репутацію виробника. Лідери індустрії, такі компанії, як Yokohama, дорожать своєю репутацією. Тому відповідально підходять до дотримання світових стандартів якості.

Виробник пропонує широкий асортимент, вироби для позашляховиків, легковиків, спортивних автомобілів. Співпрацює з такими відомими брендами, як Toyota, Aston Martin, Lexus, Mercedes Benz, Mitsubishi, Porsche і ін. Компанія виробляє покришки не тільки для автомобілів, але і для авіаційної промисловості, а також шланги, ущільнювальні матеріали високого рівня.

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Call Now ButtonЗателефонувати зараз